Skip to content

Inget husköp denna gången heller…

oktober 4, 2011

Angående huset vi hade lagt bud på så sket det sig då vi besiktiga det i söndags.

Huset hade boyta på 140 kvm fördelat på två hus ett boningshus och ett tilltänkt hobbyhus, 6000kvm odlingsbar mark, nära till hav, jobb och skola för framtida avyngling..

Båda badrummet saknade tätskikt, vattnet från stuprör rann rakt ner invid husgrunden ner i den fuktiga källaren, dricksvattenbrunnen stod 4 meter från allmän vag och vattenprovet var knappt godkännt, men värst av allt var det vi kallade ”hobbyhuset” som kunde användas som bakstuga, brygghus mm mm. I det var det så mycket mögel att det var hälsofarligt att vistas där + att det var såna sättningar i grunden så det huset var rivningsdömt…
Så det var märkligt att inte köparna nappade då vi var de enda som lagt bud (först 100k under sedan utgångspris) under 3 veckors tid, verkade som om dom ville att fler skulle buda och hetsa till budgivning…

Så vi bor kvar som hyresgäster i vårt billiga boende över vintern och hamstrar kontantinsatspengar inför framtida bostadsinvesteringar.

Annonser
3 kommentarer leave one →
 1. oktober 5, 2011 8:50 f m

  äh då var det inte meningen! det kommer när det kommer, har jag försökt att trösta mig med. Som den stora kärleken. Det verkar ju vara dags för oss nu. är det inte meningen så kommer det skita sig på vägen. Snart hittar ni!

 2. oktober 5, 2011 5:46 e m

  Nej man får tänka så! Ja jag läste på din blogg att ni börjar närma er ett köp!

 3. Elisabeth permalink
  oktober 23, 2011 7:03 e m

  Marknaden är så sjuk. Tyvärr finns det fortfarande många säljare med uppblåsta och konstgjorda självförtroenden som lever kvar i i tron att priserna kommerstiga in i det oändliga. Ack så fel de har, en hel del säljare har fått bita sig i svansen på detta sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: