Skip to content

Så hamnade den i grytan till slut

januari 31, 2011

Ett halvår, så länge klarade sig en Buttercup squash inomhus i rumstemperatur! Helt fantastiskt! Hade jag haft den svalare hade den formodligen klarat sig ännu längre. Färgen på skalet hade gulnat ordentligt om man jämför med hur  de ser ut nyskördade: https://nisseitorpet.wordpress.com/2010/09/29/20-kilo-vintersquash/

 

Möglet hade börjat komma krypande i botten på squashen så det gäller att ha koll.

Innehållet var det inget fel på. Den var enormt hård och svår att dela. Tärnade och kokade fruktköttet lite innan det blev ”utfyllnad” i en köttfärssås

Annonser
3 kommentarer leave one →
  1. januari 31, 2011 9:09 e m

    Såg titeln och trodde det handlade om hönorna…

  2. februari 3, 2011 9:39 f m

    rostade du kärnorna i ugnen med lite olja och salt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: