Skip to content

Operation strumpa fortsätter

mars 5, 2010

Har sedan en tid tillbaka börjat införskaffa mig rejäla strumpor och fasa ut dom billiga H&M strumporna som man får ett 5-pack för 79kr som andas lika bra som en fryspåse.
Favoriterna i strumplådan är Segers strumpor. Betalade 179kr för två par, dyrt kan tyckas men jag som är ”torra strumpor höjer stridsmoralen” -fanatiker tycker det är ett fynd 🙂

Annonser
6 kommentarer leave one →
 1. mars 5, 2010 4:25 e m

  Jag skulle rekommendera dig att prova woolpowers strumpor, jag använder allt från deras tunna liners till tjocka arctic 800g strumpan. De är dyra som tusan men de håller länge och svalkar om sommaren och värmer om vintern. Liners om sommaren och som innerstrumpa till kängor och stövlar och sen de olika tjocklekarna beroende på aktivitet och temperatur =)

 2. mars 6, 2010 9:29 f m

  Skall absolut undersökas, tack för tipset! Trevlig blogg du har förresten!

 3. Bertil Carlsson permalink
  mars 7, 2010 3:50 e m

  Hej.
  Jag upptäckte ullfrottésockorna från Gus Textil för ca. 5 år sedan och använder inga andra strumpor sedan dess. 200 gramskvaliteten är helt ok för åretruntbruk och 400 gramskvaliteten duger till fjällvandring och turåkning på skidor. Inte billiga, men oslagbart bra och tillverkade i Sverige i stället för något land i Asien med barnarbete. Fötterna är alltid torra och sköna.

 4. mars 9, 2010 7:34 f m

  Seger är trevliga att ha på foten men jag tycker hållbarheten är i sämsta laget. Det kanske är kompromissen hållbarhet vs. funktion som spökar?

 5. mars 9, 2010 8:58 e m

  Nu har jag ju inte utsatt strumporna för några hårda dagsetapper i terrängen så kan inte uttala mig om hållbarheten ännu. Bekväma är dom iaf!

Trackbacks

 1. Ryggsäcksinventering « Nisse i torpets Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: